Начало > Десерти > Домашни курабийки с фъстъчено масло

Домашни курабийки с фъстъчено масло

Домашни курабийки с фъстъчено масло|escape
60
x16
1
60
минути
x16
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Брашното се пресява, а останалите продукти се разбиват.

  2. Добавя се малко по малко от брашното и се разбива. След като сместа се сгъсти достатъчно и вече не е възможно разбиването, се започва с месенето на тестото с ръце. Добавя се брашно, докато се получи меко тесто, от което може да оформят топчета с големина на орех.

  3. Готовите топчета се поставят в тава, застлана с хартия за печене с достатъчно разстояние между тях.

  4. Курабийките се намазват с разбит жълтък и се поръсват със захар.

  5. Пекат се в предварително загрята на 180 ºС фурна до златисто.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?