Начало > Тестени > Бутер кроасани с кренвирши

Бутер кроасани с кренвирши

Бутер кроасани с кренвирши|escape
30
x1
1
30
минути
x1
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Бутер тестото се разстила върху кухненски плот и се разрязва на триъгълници.

  2. В основата на всеки се слага по парче масло и кренвирш, след което се завива на руло.

  3. Оформените кроасани се нареждат в тава, застлана с хартия за печене.

  4. Яйцето се разбива и с него се намазват кроасаните.

  5. Пече се в предварително загрята на 180-200 ºС фурна до лек златист цвят.

Още Тестени

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?