Начало > Десерти > Бисквитено руло

Бисквитено руло

Бисквитено руло|escape
30
x12
1
30
минути
x12
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. За приготвянето на крема, средата на хляба се накисва във водата и се изцежда добре с ръце. Хлябът се слага в купа и се омесва добре с всички останали продукти – захар, маргарин и какао. 

  2. Бисквита се потапя в компота, намазва се с крем и се поставя в тавичката, в която ще се сервира. Това се прави до свършване на количеството, като се редуват крем, бисквита, крем.

  3. Като свършат бисквитите, с останалия крем рулото се намазва отвън.

  4. Декорира се по желание и се оставя да престои няколко часа преди сервиране, за да омекнат бисквитите.

  5. Реже се под ъгъл и се сервира.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?