Начало > Салати > Аспержи с пармезан

Аспержи с пармезан

Аспержи с пармезан|escape
15
x4
1
15
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Твърдата част на на аспержите се отрязва и се обелват с белачка.

  2. Слагат се да се варят в подсолена вода за 10 минути.

  3. Изцеждат се от водата, поливат се със зехтин и оцет балсамико.

  4. Поръсват се с едро нарязан пармезан и се сервират.

Още Салати

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?