Начало > Основни ястия > Агнешко с булгур

Агнешко с булгур

Агнешко с булгур|escape
60
x4
1
60
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Взима се месо от бута и се нарязва на дребно.

  2. Мазнината се загрява и месото се запържва до златисто. Подправя се със сол и черен пипер.

  3. След това се добавят нарязания пресен лук и накиснатите сушени домати. Ястието се бърка докато омекне лука.

  4. Добавят се нарязаните тиквички на ленти и гъбите.

  5. Наливат се 500 мл. гореща вода и ястието се оставя да ври, докато месото омекне.

  6. Сипва се булгура и се оставя на тих огън за няколко минути, докато се свари. Ако е необходимо се долива вода.

  7. Когато ястието е готово, се добавя магданоз.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?