Начало > Основни ястия > Агнешки джоланчета

Агнешки джоланчета

Агнешки джоланчета|escape
60
x4
1
60
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Джоланчетата се запържват в олиото. Поръсват се със сол и черен пипер и се изваждат.

  2. В същата мазнина се задушават ситно нарязания лук, чесън и подправките. Месото се връща обратно, налива се виното, капака на тенджерата се оставя отворен да се изпари алкохолът.

  3. Капака се слага и ястието се оставя да къкри на тих огън.

  4. Соса се сгъстява с разтвореното в студена вода нишесте.

  5. Ястието се поднася с пюре от картофи.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?