Начало > Основни ястия > Жълт фасул с маслини

Жълт фасул с маслини

Жълт фасул с маслини|escape
45
x4
1
45
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. На дъното на тенджера се сипва олиото и се слагат нарязания лук, обеления чесън, фасула, доматите, сол и червен пипер на вкус, маслините, брашно и половината от магданоза.

  2. Сипва се 1 чаена чаша вода и ястието се слага да се вари. Вари се до готовност на зеленчуците.

  3. Сервира се поръсено с магданоз.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?