Начало > Десерти > Желиран крем с френско грозде

Желиран крем с френско грозде

Желиран крем с френско грозде|escape
60
x8
1
60
минути
x8
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Френското грозде се сварява в 1 л вода и 200 г захар. Прецежда се и се претрива през цедка.

  2. Желатина се разтваря в студена вода и се сипва в топлия сироп. Разбърква се и се оставя да се желира в хладилника.

  3. За соса ментата се сварява в 1 чаша вода. Прецежда се и се добавя останалата захар. Вари се, докато се сгъсти сиропа.

  4. Готовото желе се сервира със сироп.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?