Начало > Супи > Зеленчукова крем супа с розмарин

Зеленчукова крем супа с розмарин

Зеленчукова крем супа с розмарин
45
x4
1
45
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Зеленчуците се почистват и нарязват на едри парчета. Заливат се със зеленчуковия бульон, добавя се розмарина и се слагат на среден огън да заврат. 

  2. Варят се 20 минути или докато омекнат.

  3. След като се сварят зеленчуците, заедно с бульона, се пасират в блендер или пасатор. 

  4. Посолява се със сол и пипер на вкус.

  5. Супата се сервира гореща, по желание гарнирана със заквасена сметана и препечен хляб.

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък