Начало > Основни ястия > Зелен фасул с ролади от шунка

Зелен фасул с ролади от шунка

Зелен фасул с ролади от шунка|escape
40
x6
1
40
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Зеленият фасул се измива, изчиства и се слага в подсолена вода, за да се свари.

  2. Когато се свари, се отцежда, слага се в стъклена чиния и се поръсва със ситно нарязания магданоз и разтопеното масло.

  3. Шунката се нарязва на тънки парчета, които се завиват във формата на фунийка.

  4. Във всяка фунийка се слагат резенче от твърдо сварените яйца.

  5. Така приготвените рулади се нареждат върху фасула и се поливат с майонеза.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?