Начало > Предястия > Зелен фасул с масло

Зелен фасул с масло

Зелен фасул с масло|escape
15
x4
1
15
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

  • 60 г краве масло
  • 1/2 вр. копър пресен
  • 1 щипка черен пипер млян
  • 1 ч.л. сол
  • 1 кг фасул сварен

Начин на приготвяне

  1. Фасула се сварява и се отцежда (може да се ползва и такъв от консерва), затопля се и се залива с разтопеното масло.

  2. Поръсва със смления черен пипер и нарязания копър.

  3. Разбърква се и се сервира.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?