Начало > Основни ястия > Запечена коприва със сирене

Запечена коприва със сирене

Запечена коприва със сирене|escape
20
x4
1
20
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Добре измитата коприва се сварява в малко кипяща подсолена вода и се отцежда.

  2. В разтопеното масло се слагат ситно нарязаните чесън и коприва. Задушават се 4-5 минути на умерен огън.

  3. Изсипва се в огнеупорна тава, добавя се копривата, поръсва се с настъргано сирене и се запича във фурната, докато се стопи сиренето.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?