Начало > Десерти > Замразени банани с шоколадова глазура

Замразени банани с шоколадова глазура

Замразени банани с шоколадова глазура|escape
90
x10
1
90
минути
x10
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Бананите се разрязват на две.

  2. На всеки един се набучва клечка, която да го държи като за сладолед.

  3. Бананите се нареждат върху тава, на която има хартия за печене, и се оставят във фризер за 2 часа.

  4. Шоколада и маслото се разтапят заедно.

  5. Бананите се потопяват в шоколада така, че да са напълно покрити с него.

  6. По желание може да се овалят в кокосови стърготини или ядки.

  7. Отново се оставят във фризера, докато шоколадът се втвърди.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?