Начало > Десерти > Захарно тесто - Фондан

Захарно тесто - Фондан

Захарно тесто - Фондан|escape
40
x1
3
40
минути
x1
порции
3
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. В подходяща тенджера се варят захарта и водата, докато се получи извънредно гъст сироп - капката да застава в студена вода.

  2. Готовия сироп се изсипва в намазана с мазнина широка тавичка и се бърка (разтрива) бързо с дървена лопатка или се меси с ръце.

  3. Сиропът започва да побелява и става гладко леко твърдичко тесто - фондан.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?