Начало > Основни ястия > Заешко месо с картофи

Заешко месо с картофи

Заешко месо с картофи
3
x4
2
3
минути
x4
порции
2
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Заека се почиства, измива се и се накисва във вода за 2 часа. 

  2. В сгорещена мазнина се запържва по 10 минути от двете страни. 

  3. Изсипва се зеленчуковия бульон и се оставя да заври. 

  4. Добавя се нарязания на ситно лук и се пържи до златисто. Разбърква се и се оставя за още 15 минути. 

  5. Добавят се картофите и чесъна. Разбърква се и се оставя за още десет минути. 

  6. Овкусява се със сол и черен пипер. 

  7. По желание се поръсва и с малко риган. 

  8. Ястието се сервира горещо. 

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?