Начало > Основни ястия > Задушено свинско с вино

Задушено свинско с вино

Задушено свинско с вино|escape
60
x4
1
60
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Месото се нарязва на хапки и се запържва в горещото олио.

  2. Добавят се нарязания на филийки лук, чесън и червените чушки. Хубаво се разбърква.

  3. Добавят се доматите. Залива се с виното и подправките.

  4. Ястието се оставя да къкри на тих огън.

  5. Готовото ястие се сервира обилно поръсено с магданоз.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?