Начало > Основни ястия > Задушено пиле със зеленчуци

Задушено пиле със зеленчуци

Задушено пиле със зеленчуци|escape
40
x4
1
40
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Пилето се слага в тиган и капака се затваря. Задушава се, като от време на време се разбърква, за да не залепва.

  2. След като пилето се освободи от соковете си, след около 15 минути, се добавят зехтина, солта и лука.

  3. Яхнията се задушава и след 2-3 минути се добавят чушките и доматите.

  4. Накрая се прибавят подправките.

  5. Готовата яхния се сервира топла.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?