Начало > Основни ястия > Задушени зеленчуци с къри

Задушени зеленчуци с къри

Задушени зеленчуци с къри|escape
40
x5
1
40
минути
x5
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. В тенджерата под налягане ситно нарязания лук се задушава с олиото и 2 с.л. вода.

  2. Към омекналия лук се прибавят първо кърито, след това брашното и като се бърка непрекъснато се наливат 3 ч.ч. вода.

  3. Щом заври се прибавят вегетата и счукания чесън, карфиола, накъсан на розички, морковите, гъбите и доматите, нарязани на ситно.

  4. Капака се затваря и зеленчуците се варят за още 5 минути.

  5. Сервират се самостоятелно или като гарнитура.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?