Начало > Основни ястия > Задушени охлюви по селски

Задушени охлюви по селски

Задушени охлюви по селски|escape
30
x4
2
30
минути
x4
порции
2
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Сварените и почистени охлюви се запържват в 2 с.л. олио, заедно с бялата част на лука. 

  2. Добавят се останалата част от лука, нарязан на ситно, нарязаната чушка и червеният пипер, и се заливат с бирата.

  3. Оставят се на слаб огън да покъкрят, докато течността се изпари наполовина. 

  4. Поръсват се със ситно нарязаните магданоз и джоджен, добавят се маслото, черния пипер, чубрицата и сол на вкус. 

  5. След 5 минути се отдръпват от огъня, покриват се с капак и се оставят за малко, да се задушат. Сервират се. 

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?