Начало > Предястия > Яйца с кълнове от амарант

Яйца с кълнове от амарант

Яйца с кълнове от амарант|escape
120
x1
1
120
минути
x1
порции
1
сложност

Съставки

  • 1 щипка сол хималайска
  • 1 с.л. зехтин
  • 4 бр. яйца
  • 1 шепа амарант

Начин на приготвяне

  1. Яйцата се сваряват. Изстудяват се и се разрязват на две.

  2. Поръсват се с кълнове от амарант, подправени със сол и зехтин.

  3. Сервират се.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?