Начало > Основни ястия > Яйца на очи с бекон

Яйца на очи с бекон

Яйца на очи с бекон|escape
10
x1
1
10
минути
x1
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Беконът се изпържва от двете страни, докато стане хрупкав. Изважда се и се отцежда върху кухненска хартия. 

  2. Яйцата се счупват внимателно в тиган с малко сгорещено олио и се пържат на слаб огън около 5 минути. 

  3. Подправят се с черен пипер и се сервират заедно с бекона.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?