Начало > Предястия > Яйчен пастет с лук и шунка

Яйчен пастет с лук и шунка

Яйчен пастет с лук и шунка|escape
15
x3
1
15
минути
x3
порции
1
сложност

Начин на приготвяне

  1. Сварените яйца се нарязват, поставят се в подходяща купа и се смесват заедно с изварата, майонезата и подправките. Разбива се с блендер. 

  2. Добавят се шунката и лука, нарязани на ситно и се разбърква добре. 

  3. Поднася се с препечени филийки. 

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?