Начало > Основни ястия > Яхния със зелен фасул и месо

Яхния със зелен фасул и месо

Яхния със зелен фасул и месо|escape
70
x5
1
70
минути
x5
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Месото се нарязва. Олиото се сгорещява и месото се запържва.

  2. Лука се обелва, нарязва се на ситно и се добавя към месото.

  3. Подправя се със сол и двата вида пипер. Сипват се 750 мл вода и се оставя да заври.

  4. Картофите се обелват и нарязват. Фасула се почиства и нарязва на едро. Чушката се почиства и нарязва на ивици.

  5. След 30 минути картофите се добавят към месото, след още 5 минути се слагат фасула, чушката и чубрицата.

  6. Вареи се още 10 минути и се добавят гъбите, нарязани на ситно. Вари се 5 минути на силен огън.

  7. Доматите се бланшират, охлаждат се със студена вода, обелват се и се нарязват. Добавят се към месото и зеленчуците и се доовкусяват.

  8. След няколко минути яхнията се гарнира с магданоза и се поднася.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?