Начало > Основни ястия > Яхния от говеждо с гъби

Яхния от говеждо с гъби

Яхния от говеждо с гъби
90
x4
1
90
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Бекона се нарязва и се запържва в тенджера. Добавя се нарязаното на парчета месо, запържва се от всички страни.

  2. Поръсва се със сол, пипер и подправки. 

  3. Сипват се 250 мл вино. Захлупва се и се вари за 1 час на тих огън.

  4. Маста се разтапя в тиган и в нея се запържват обелените лук и картофи, като се разбъркват.

  5. Гъбите се измиват, нарязват и запържват с лука и картофите.

  6. Към месото се добавят зеленчуците и гъбите, брендито, останалото вино и натрошеното кубче бульон.

  7. Поръсва се със сол и пипер на вкус и се вари за 25-30 минути.

  8. Гарнира се със ситно нарязан магданоз.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?