Начало > Десерти > Ягоди с шоколад в чаша

Ягоди с шоколад в чаша

Ягоди с шоколад в чаша|escape
25
x2
1
25
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Ягодите се почистват и се поставят във висока чаша. 

  2. Шоколада се разтапя на водна баня. 

  3. Изчаква се леко да се охлади и с него се поливат ягодите. 

  4. Може да се сложат в хладилник, но се поднасят със стайна температура.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?