Начало > Десерти > Ябълков чипс

Ябълков чипс

Ябълков чипс|escape
90
x1
1
90
минути
x1
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Фурната се загрява на 115-120 С. 

  2. Ябълките се почистват от кочаните с помощта на специален уред. Така ще се получат хубави кръгчета с малки дупки в средата, когато се нарежат.

  3. Захарта и канелата се смесват и с тях се поръсват парчетата ябълка. 

  4. Слагат се в тава и се пекат за 2 часа на загрята фурна, докато ябълките добре се запекат и изсъхнат от края. 

  5. Изваждат се на решетка и се оставят да се охладят добре.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?