Начало > Супи > Трансилванска супа с чушки и бекон

Трансилванска супа с чушки и бекон

Трансилванска супа с чушки и бекон|escape
40
x6
1
40
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Бекона се нарязва на ситно и се изпържва.

  2. Чушките се почистват и нарязват. Лука се обелва и нарязва. Лука и чушките се запържват в мазнината от бекона.

  3. Картофите се обеалват и нарязват, добавят се към бекона и другите зеленчуци.

  4. Сипва се бульона, подправя се със сол, червен пипер и семената от целина.

  5. Захлупва се и се вари за около 20 минути.

  6. Обелените домати се нарязват на едро и се добавят към супата.

  7. Тенджерата се оставя отхлупена и се вари за още няколко минути, после се добавя сметаната и се гарнира с магданоза.

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?