Джинджифила и олиото се смесват в малка купа, покриват се и се слагат в хладилника за през нощта.
Рибата се измива и се нарязва на малки парчета. Слага се в дълбока купа, покрива се и също се слага в хладилника, ако няма да се сервира веднага. Така рибата може да престои до 5 часа в хладилник.
Не повече от 15 минути преди сервиране, в рибата се слага 1 с.л. кориандър, заедно с лютата чушка, много ситно нарязана, уасабито, сусама, лука, 2 с.л. от сока на лимона, 4 ч.л. от джинджифиловото олио. Разбърква се леко. Поръсва се със сол и пипер.
В средата на плато за сервиране се слага ринг, напълва се с рибната смес, леко се заглажда. Формата се изважда внимателно и се повтаря, като се направят още 3 кръга.
Поръсва се с останалото олио върху тартара. Изстисква се сока на домата и се поръсва с него, а върху него се поръсва с останалия кориандър. По желание се изстисква и малко лимонов сок.