Начало > Предястия > Торо Тартаре

Торо Тартаре

Торо Тартаре|escape
90
x4
1
90
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Джинджифила и олиото се смесват в малка купа, покриват се и се слагат в хладилника за през нощта.

  2. Рибата се измива и се нарязва на малки парчета. Слага се в дълбока купа, покрива се и също се слага в хладилника, ако няма да се сервира веднага. Така рибата може да престои до 5 часа в хладилник.

  3. Не повече от 15 минути преди сервиране, в рибата се слага 1 с.л. кориандър, заедно с лютата чушка, много ситно нарязана, уасабито, сусама, лука, 2 с.л. от сока на лимона, 4 ч.л. от джинджифиловото олио. Разбърква се леко. Поръсва се със сол и пипер.

  4. В средата на плато за сервиране се слага ринг, напълва се с рибната смес, леко се заглажда. Формата се изважда внимателно и се повтаря, като се направят още 3 кръга.

  5. Поръсва се с останалото олио върху тартара. Изстисква се сока на домата и се поръсва с него, а върху него се поръсва с останалия кориандър. По желание се изстисква и малко лимонов сок.

  6. Чипса се забожда в тартара и се сервира.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?