Начало > Десерти > Тирамису с ром

Тирамису с ром

Тирамису с ром|escape
40
x6
1
40
минути
x6
порции
1
сложност

Начин на приготвяне

  1. Белтъците се разбиват на сняг, с една щипка сол. 

  2. В друг съд се разбиват жълтъците със захарта, след това се добавя маскарпонето. 

  3. После се смесват двата крема, като се бърка леко с дървена лъжица и се прибавя ванилията. 

  4. Рома се добавя към кафето, което трябва да е поизстинало. 

  5. Бишкотите се топят в кафето, една по една, и се нареждат в тавичка, мажат се с крем, и така до края. 

  6. Отгоре се наръсва какао на прах, порцира се и се сервира.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?