Начало > Десерти > Тиквен кейк с орехи

Тиквен кейк с орехи

Тиквен кейк с орехи|escape
90
x6
1
90
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Фурната се загрява предварително на 180 С или на 160 С с вентилатор. Леко се намазнява дъното на кръгла тава и се поставя хартия за печене.

  2. С миксер маслото и захарта се разбиват в купа, докато стане пухкава смес. Добавят се яйцата, 1 по 1.

  3. Добавя се предварително сварената и намачкана тиква.

  4. Брашното и подправките се пресяват, прибавят се към сместа и се разбърква. Прибавя се buttermilk-a и орехите.

  5. Сместа се прехвърля в тавата. Пече се 10 минути или до суха клечка.

  6. Охлажда се за 10 минути, след това се изважда и се охлажда върху решетка.

  7. За глазурата с миксер се разбиват сметаната и пудра захарта в купа, докато стане гладка и плътна смес. Кейка се намазва с глазурата и се поръсва с натрошени орехи.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?