Начало > Основни ястия > Телешко с бира и горчица

Телешко с бира и горчица

Телешко с бира и горчица|escape
40
x4
1
40
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Месото се нарязва на хапки и се овалва в брашното.

  2. Мазнината се загрява в тенджера под налагяне, слагат се месото и ситно нарязания лук, и се разбърква.

  3. Прибавят се горчицата, бирата, бульона, пипера и солта.

  4. Затваря се и се вари около 20 минути.

  5. Сервира се с картофи и подходяща салата.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?