За приготвянето на соса в тиган се загряват 2 с.л. олио. Добавят се чесъна и джинджифила (пресен, настърган) и се разбърква. Добавят се соевия сос, виното и водата. Прибавя се и кафявата захар, след това червения пипер. Соса се оставя да кипне и се вари 2-3 минути. Маха се от котлона.
Пържолата се нарязва на дебели парчета, като ножа се държи под ъгъл от 45 градуса. Месото се овалва в царевично нишесте и се оставя да почине 10 минути.
В уок тиган се загрява 1 ч.ч. олио на средна температура. Добавя се нарязаното месо и се готви 3 минути.
Месото се изважда с решетъчна лъжица и се отцежда върху хартия. Мазнината се отцежда от тигана, като се остави количество около 1 с.л., добавя се лука и се запържва за 2 минути, като се разбърква постоянно. И месото се прехвърля в уок тигана. Готви се, докато сосът забълбука.