Начало > Основни ястия > Телешки стек със зехтин

Телешки стек със зехтин

Телешки стек със зехтин|escape
15
x4
2
15
минути
x4
порции
2
сложност

Начин на приготвяне

  1. Загрява се оребрен тиган на среден огън и се намазва с малко зехтин. 

  2. Стековете се овкусяват със сол и пипер на вкус, и се оставят в тигана за около 4 минути от всяка страна. Може да се използва скара или барбекю, вместо тиган. 

  3. Стековете се сервират топли, с прясна салата по избор.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?