Начало > Основни ястия > Телешки стек с манатарки

Телешки стек с манатарки

Телешки стек с манатарки|escape
30
x4
1
30
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

  • 4 бр. телешко каре
  • 4 с.л. зехтин
  • 1 бр. бульон телешки кубче
  • 3 бр. сушени манатарки
  • 150 г манатарки
  • 1 к.л. сол
  • 5 вр. магданоз пресен

Начин на приготвяне

  1. Сушените манатарки се смилат с кухненски робот, така че да станат като подправка. 

  2. Кубчето бульон се слага в малка купичка, добавят се 2 с.л. зехтин и гъбената подправка и се разбърква докато стане на паста. 

  3. С тази паста се намазват стековете и се пекат на силно загрят грил тиган, като се обръщат по два пъти.

  4. Пресните манатарки се намазват със зехтин, поръсват се с малко сол и също се изпичат на грил тиган от двете страни. 

  5. В чиния се подрежда канапе от манатарки, отгоре се слагат стековете и се декорира с пресен магданоз. 

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?