Начало > Основни ястия > Телешки шницел с яйце

Телешки шницел с яйце

Телешки шницел с яйце|escape
30
x2
1
30
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Взима се месо за шницели. Поставя се между два листа прозрачно фолио и внимателно се начуква на много тънко. Поръсва се със сол и черен пипер.

  2. Шницела се потапя в брашно, а после и в трохите.

  3. Пържи се в добре сгорещено олио, на не много силен огън.

  4. В същата мазнина се изпържват яйцата на очи. Поставят се върху шницелите.

  5. Маслото се разтапя и в него се добавят каперсите.

  6. Шницелите се поливат с маслото и се сервират.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?