Начало > Основни ястия > Телешки ребърца на барбекю

Телешки ребърца на барбекю

Телешки ребърца на барбекю|escape
265
x4
1
265
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Ребърцата се подреждат в тавичка и се поливат със соса. 

  2. Покриват се с капак и се оставят да се мариноват в хладилника, за около 4 часа. 

  3. Барбекюто се запалва и ребърцата се изпичат, като от време на време се обръщат и се поръсват със сос. 

  4. Изпечените ребра се подреждат в плато. По желание се гарнират със свежа салата и се сервират. 

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?