Начало > Основни ястия > Телешки ребра с червено вино и розмарин

Телешки ребра с червено вино и розмарин

Телешки ребра с червено вино и розмарин|escape
5
x4
2
5
минути
x4
порции
2
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Телешките ребра се натриват със сол и черен пипер, и се поставят в намазнена тавичка. Покрива се с фолио и се оставя 2 часа да се маринова. 

  2. След това в купа се смесват брашното, останалите подправки и олиото, и се разбъркват. Разпределят се върху ребрата. 

  3. Заливат се с червеното вино и се долива топла вода до половината. 

  4. Покрива се тавата с алуминиево фолио и се поставя да се пече на 180 градуса около 3 часа до готовност.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?