Начало > Основни ястия > Телешки опашки с вино

Телешки опашки с вино

Телешки опашки с вино|escape
60
x4
1
60
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

  • 6 бр. бахар зърна
  • 2 бр. дафинов лист
  • 1 ч.л. черен пипер млян
  • 1 ч.л. сол
  • 100 мл вино червено
  • 2 кг телешка опашка

Начин на приготвяне

  1. Месото се измива и се слага в тенджера под налягане.

  2. Сипват се подправките, виното и 1 чаша вода.

  3. Когато заври, клапана се натиска и котлона се оставя на средна степен. Сваля се от котлона след 1 час.

  4. Сервират се с гарнитура по желание. 

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?