Начало > Основни ястия > Телешки опашки с пикантен сос

Телешки опашки с пикантен сос

Телешки опашки с пикантен сос|escape
70
x4
1
70
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Опашките се нарязват на порции, измиват се и се подсушават.

  2. Запържват се в горещото олио. Добавят се сол, дафинов лист и черен пипер, наливат се 1 литър вода и се сваряват. За по-бързо може в тенджера под налягане.

  3. Сварените опашки се слагат в тавичка заедно с малко от бульона, в който са врели.

  4. Поливат се със соса от доматите, горчицата, кафявата захар. Хубаво се разбърква, докато се разтвори захарта. Ако е необходимо може да се добави и малко сол.

  5. Пече се около 30 минути, докато се карамелизира месото и се сервира топло.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?