Начало > Основни ястия > Телешки кюфтенца на шиш

Телешки кюфтенца на шиш

Телешки кюфтенца на шиш|escape
70
x6
1
70
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Каймата се слага в голяма купа и се размесва с много ситно нарязаните лук, магданоз, яйцата и всички подправки.

  2. Оставя се за около 35-40 минути в хладилник.

  3. След това, с намаслени ръце се оформят кюфтенца. 

  4. Набождат се по 3-4 на шиш и се поставят върху загрята скара или тиган, като се обръщат и от двете страни.

  5. Кюфтенцата се сервират горещи и внимателно поляти със соевия сос.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?