Начало > Основни ястия > Телешки кебаб върху патладжани

Телешки кебаб върху патладжани

Телешки кебаб върху патладжани|escape
70
x5
1
70
минути
x5
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Ситно нарязания лук се задушава в олиото. Когато поомекне се добавя месото, нарязано на парченца.

  2. Задушава се на тих огън, като се добави малко топла вода.

  3. Когато месото се задуши се добавят червения пипер и обелените и настъргани домати. Посолява се.

  4. Малко преди да се свали от огъня, се добавя виното.

  5. Готовото ястие трябва да остане само на мазнина.

  6. Отделно се запичат патладжаните, обелват се и се правят на пюре. Посолва се и се прибавят оцета, малко олио и магданоз.

  7. Пюрето от патладжани се разпределя в чинии за сервиране, а отгоре се слага от готовия кебап и се сервира.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?