Начало > Основни ястия > Телешка яхния

Телешка яхния

Телешка яхния|escape
90
x4
1
90
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Месото се слага в 1 1/2 л вряща подсолена вода.

  2. Като заври отново, се добавят почистените и нарязани зеленчуци и се вари 1 1/2 часа.

  3. Месото се нарязва на филийки, които се нареждат в затоплено блюдо и се гарнират със зеленчуци.

  4. Сервира се с разбит на крем хрян и варени картофи, или пресни картофи с магданоз и подправки.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?