Начало > Основни ястия > Телешка пържола с гъби

Телешка пържола с гъби

Телешка пържола с гъби|escape
60
x4
1
60
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

  • 800 г телешки пържоли
  • 200 г манатарки
  • 200 г гъби печурки
  • 4 с.л. олио от рапица
  • 100 мл вино червено

Начин на приготвяне

  1. Взима се цяло парче месо и се нарязва на пържоли.

  2. Овкусяват се със сол и черен пипер и леко се запържват.

  3. Налива се виното и се оставя на тих огън да къкри, докато омекне месото.

  4. Прибавят се нарязаните гъби и се задушава за още 10 минути.

  5. Ястието се поднася поръсено с пресен лук.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?