Начало > Основни ястия > Сьомгова пъстърва на тиган

Сьомгова пъстърва на тиган

Сьомгова пъстърва на тиган|escape
20
x2
1
20
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Филето се маринова за кратко със зехтина, сока на лимона и подправката за риба.

  2. Загрява се плосък тиган и филето се поставя с кожата надолу. Запича се около 3-4 минути. Обръща се. 

  3. Запича се още около 3-4 минути. 

  4. По желание, се добавя 0.5 ч.ч. вода и се задушава под капак, докато се изпари водата.

  5. Сервира се със салата от домати и краставици.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?