Начало > Основни ястия > Свинско задушено с гъби, моркови и лук

Свинско задушено с гъби, моркови и лук

Свинско задушено с гъби, моркови и лук|escape
60
x4
1
60
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Месото се нарязва и се изпържва заедно със нарязаните гъби. 

  2. Прибавя се нарязаният лук, който се изпържва с червения пипер и солта. 

  3. Залива се с вода и се оставя да поври 10 минути. 

  4. След това във водата се прибавят нарязаните морковите и чесъна. Оставя се да поври на тих огън.

  5. След като всичко се свари се прибавя черен пипер на вкус и доматеното пюре. 

  6. Накрая от брашното се прави кашичка със студена вода, която се прибавя към ястието за да се сгъсти.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?