Начало > Основни ястия > Свинско с пресен джоджен

Свинско с пресен джоджен

Свинско с пресен джоджен|escape
45
x4
1
45
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Месото се нарязва на ленти и се запържва до златисто в загрято олио.

  2. Добавя се нарязания лук и леко се задушава.

  3. След това се сипва ситно нарязания чесън. Поръсва се със сол, черен пипер, червен пипер, разбъркайте и се добавят сладкото или мармалада и оцета.

  4. Сипват се 100 мл. вода. Ястието се разбърква и се оставя да къкри 15-20 минути.

  5. Добавя се нарязания джоджен и ястието се оставя още 5 минути да ври.

  6. По желание се сервира с картофи или ориз.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?