Начало > Основни ястия > Свинско печено с розмарин

Свинско печено с розмарин

Свинско печено с розмарин|escape
90
x6
1
90
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Фурната се загрява на 190 С.

  2. Месото се намазва обилно със зехтин и се поръсва с намачканите скилидки чесън. Поставя се в подходяща тава и се поръсва с розмарина.

  3. Пече се около 2 часа, или докато вътрешната температура на месото е достигнала 63 С.

  4. Поднася се с гарнитура по желание.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?