Начало > Основни ястия > Свинско филе с хрупкава коричка

Свинско филе с хрупкава коричка

Свинско филе с хрупкава коричка|escape
50
x4
1
50
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Грил се загрява на средна степен.

  2. В голяма найлонова торба се смесват лука, чесъна, чилито, солта и захарта.

  3. Месото също се слага в нея и се разтръсква добре, за да полепнат съставките по филето. Оставя се в хладилника за 10-15 минути.

  4. Грила се намазнява леко и месото се слага на него. Готви се за около 20 минути, като месото се обръща през 5 минути.

  5. Отстранява се от огъня и се оставя за 5-10 минути месото да почине, преди да се сервира.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?