Начало > Основни ястия > Свинско бон филе с карфиол

Свинско бон филе с карфиол

Свинско бон филе с карфиол|escape
30
x4
1
30
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Месото се подправя със сол и черен пипер и се слага да се запържи в 2 с.л. олио за 15 мин от двете страни.

  2. Карфиола се разделя на розички и се сварява за 5-6 мин в подсолена вода, трябва да остане хрупкав.

  3. Доматите се обелват и се нарязват на кубчета, добавя се ситно нарязания лук и се подправя със сол и зехтин.

  4. В голяма чиния се слага карфиола, подправя се със зехтин и черен пипер. Отгоре се слага бон филето.

  5. Ястието се поръсва с доматите и се сервира.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?