Начало > Основни ястия > Свински вратни пържоли с кашкавал

Свински вратни пържоли с кашкавал

Свински вратни пържоли с кашкавал
50
x4
2
50
минути
x4
порции
2
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Свинските пържоли се посоляват и се подправят с черен пипер. 

  2. Напръскват се със зехтин и се покриват с фолио. 

  3. Начукват се с дървено чукче. 

  4. В тиган се поставят 2 с.л. зехтин и се загрява на среден огън. 

  5. Пържолите се запичат от двете страни. 

  6. След това се поръсват с настъргания Ементал и се поставят във фурна докато сиренето се запече леко. 

  7. Свинските пържоли с Ементал се поднасят горещи гарнирани с картофено пюре и малко песто по желание.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?